Sjundeå Cup live på HBL.fi

Finlands största turnering Sjundeå Cup spelas fredag, lördag och söndag den här veckan. Bild: Ksf Media Arkiv / Nina Ahtola

Finlands största juniorturnering i handboll direktsänds på HBL.fi i helgen.

Den inhemska säsongens avslutning och en av handbollens absoluta höjdpunkter står på programmet den här veckan då Sjundeå Cup spelas fredag, lördag och söndag.

Den 44:e upplagan av utomhusturneringen avgörs i hela 22 klasser. På fredag är det damerna och herrarna som står för underhållningen medan juniorerna får spela huvudrollerna under lördagen och söndagen.

Sjundeå Cup är en handbollsfest som är värd att uppleva på plats i Sjundeå oberoende om det är strålande solsken och värme eller hällregn och kyla.

Men för dem som inte kan delta i turneringen bjuds det på möjlighet att se livestream från Sjundeå hela lördagen och söndagen på HBL.fi.

Direktsändningen är från plan nummer 6 och den sker som ett samarbete mellan klubbarna Atlas, Dicken, GrIFK och förstås arrangören Sjundeå IF tillsammans med produktionsbolaget ComSport.

Utöver direktsändningen från plan 6 kommer det också bjudas på en del video från andra matcher, inslag från turneringen och intervjuer under helgen.

Sändningen börjar klockan 9.30 både på lördag och söndag på HBL.fi.

På lördag är streamen i gång 9.30–19.30 och på söndag 9.30–17.

Matchprogrammet för Sjundeå Cup finns på Sjundeå IF:s hemsida.

Mot en renare värld, ett flyttlass åt gången – ”Alla våra 150 röda bilar kör fossilfritt”

Mer läsning