Sipilä cyklar för att fira Estlands 100-årsjubileum

Statsminister Juha Sipilä och premiärminister Jüri Ratas diskuterar ländernas bilaterala relationer och EU-frågor under ett cykelevenemang i Helsingfors.Bild: Mikko Stig/Lehtikuva

Statsminister Sipilä och Estlands premiärminister Ratas deltar i cykelevenemanget Eesti-Soome i Helsingfors.

Förra sommaren spelade Finlands statsminister Juha Sipilä och Estlands premiärminister Jüri Ratas fotboll i Tallinn för att fira Finlands 100-årsjubileum. På söndagen är det Finlands tur att bjuda in till ett liknande sportevenemang.

På söndagens cykelevenemang Eesti-Soome cyklar Sipilä och Ratas 24,2 kilometer. Evenemanget ordnas för att fira Estlands 100 år av självständighet. Arrangörerna uppskattar att lite över 200 personer deltog i cykelevenemanget.

Förutom att cykla, diskuterade ministrarna aktuella EU-frågor och utrikespolitik. Statsminister Sipilä berättade hur förberedelserna för Finlands kommande EU-ordförandeskap framskrider. Det fördes däremot inga officiella diskussioner under deras träff i Helsingfors.

Hur du hittar det bästa lånet för dig

Den som någonsin har tecknat ett lån är förmodligen plågsamt medveten om hur svårt det kan tyckas vara att hitta rätt lån. Vad är det då som avgör om ett lån är bra eller inte? 17.9.2018 - 00.00