SFP deltog i Niinistös hemliga segerfest backstage

Bild: Maria Gestrin-Hagner

Svenska folkpartiets ordförande Anna-Maja Henriksson, presidentkandidaten Nils Torvalds och riksdagsledamoten Stefan Wallin dök upp på överraskningsbesök och deltog i Niinistös VIP-fest backstage vid valvakan på Gamla studenthuset.

– Jag gratulerade Sauli Niinistö och önskade honom vishet. Vi vill visa att vi litar på honom, säger SFP-ordföranden Anna-Maja Henriksson efter att hon tillsammans med riksdagskollegan Stefan Wallin och presidentkandidaten Nils Torvalds dök upp på Sauli Niinistös segerfest för att gratulera den omvalda presidenten.

Det var bara en liten skara med Niinistös närmaste förtrogna, cirka 20 personer, som höll en egen segerfest bakom scenen på gamla studenthuset. Bland andra Samlingspartiets ordförande Petteri Orpo deltog i festen. Hit tog sig SFP-trion från Torvalds valvaka som hölls på andra sidan gatan i Forumhuset.

Anna-Maja Henriksson, hur mycket är det här ett sätt att bädda för framtiden, också framtida regeringsförhandlingar?

– För oss är det viktigt att ha en god kontakt med den sittande presidenten och överlag är det viktigt att blicka framåt och ha goda relationer till alla, säger Henriksson.

Hur du hittar det bästa lånet för dig

Den som någonsin har tecknat ett lån är förmodligen plågsamt medveten om hur svårt det kan tyckas vara att hitta rätt lån. Vad är det då som avgör om ett lån är bra eller inte? 17.9.2018 - 00.00