Sex simmare till VM

Jenna Laukkanen är ett av de finländska medaljhoppen i VM.Bild: Lehtikuva/Jussi Nukari

Färska EM-medaljören Mimosa Jallow är en av de sex finländarna som åker till VM i Kina.

Ida Hulkko, Mimosa Jallow, Jenna Laukkanen, Ari-Pekka Liukkonen, Riku Pöytäkivi och Andrei Tuomola representerar Finland i kortbane-VM i Kina 11-16 december. Alla sex har klarat A-resultatgränsen, som är snittet av de tio bästa försökstiderna i de två föregående VM.

Jallow har haft den bästa säsongen än så länge, då hon vann EM-brons i 50 m ryggsim i lång bana i Glasgow i somras. Jenna Laukkanen har från förut två EM-guld i bröstsim i kort bana, två EM-brons i bröstsim och stafett i lång bana, samt två EM-silver i bröstsim i kort bana. Liukkonen har ett EM-brons i 50 m frisim i lång bana och ett EM-brons i stafett i kort bana.

För två år sedan i VM i Kanada blev Finland utan medalj. I kortbane-EM i Israel för ett år sedan vann Laukkanen två EM-silver.

”Sälj din gamla bostad före du köper ny!”

Fastighetsförmedlingen Kotijoukkue är på alla sätt nyare, fräschare och mer dynamiskt men gamla goda råd och sunt förnuft är fortfarande en av grundstenarna i bobytarbranschen. Än gäller den gamla devisen att sälja sin gamla bostad förrän man köper ny. Ingen vill bli i fällan mellan två bostäder. 1.11.2018 - 09.42