Segern i Copa Libertadores ges inte till Boca Juniors

Här på arenan Santiago Bernabeu i Madrid, ska finalmatchen i sydamerikanska Copa Libertadores spelas i helgen.Bild: Lehtikuva-AFP/Mladen Antonov

Argentinska Boca Juniors tilldelas inte finalsegern i Copa Libertadores, som man begärt från det sydamerikanska fotbollsförbundet Conmebol.

Conmebol avslår som väntat begäran, men Boca Juniors har tidigare sagt att man i så fall kommer att överklaga till Idrottens skiljedomstol (CAS).

Boca ville tilldelas titeln sedan returmötet skjutits upp vid två tillfällen, till följd av att motståndarlaget River Plates supportrar attackerat Boca Juniors spelarbuss. Conmebol beslutade då att matchen i stället ska spelas i Madrid i Spanien på söndag, för att avgöra vem som tar hem titeln.

Den första finalen, på Boca Juniors hemmaplan, slutade 2–2. Segraren i turneringen får en plats i klubblags-VM i Förenade Arabemiraten, som börjar nästa vecka.

Anrikt företag med koll på klockan

Urmakar- och guldsmedsföretaget Oy Osk. Lindroos Ab har betjänat sina kunder allt sedan 1890. Speciellt känt är företaget i dag för sin försäljning av klockor från exklusiva och klassiska märken. 17.12.2018 - 09.24