Sanna Nielsen klar för nästa års allsång

Bild: Janerik Henriksson/TT

Två år i rad har Sanna Nielsen stått på Sollidenscenen som programledare för Allsång på Skansen, och en tredje blir det.

I slutet av tisdagens program berättade Sanna Nielsen att det varit en stor ära att leda allsången och tackade publiken och alla tittare. Hon förklarade att hon haft "världens bästa sommarjobb" och att hon därför kommer tillbaka nästa år igen. Ett besked som fick publiken att jubla.

– Det känns jätteroligt. Jag är glad över att få förtroendet igen och glad över den fina reaktionen från publiken, säger Sanna Nielsen till TT.

När frågan kom kändes det rätt direkt för programledaren.

– Det kändes självklart känslomässigt men jag vill alltid förankra och tänka igenom allt innan jag tackar ja. Jag trivs ju väldigt bra här, säger Sanna Nielsen som nu ska ha semester.

Det sista programmet denna sommar gästades av bland andra Danny Saucedo, Jill Johnson, Malena Ernman, Helen Sjöholm och ensemblen från Mamma mia! the party som hyllade Abba med låtar som When I kissed the teacher, Hole in your soul och On and on and on.

Bli kock i Axxell

Svenskfinlands kändaste kock, Micke Björklund, har trätt in som mentor och mecenat för Axxells kockutbildning i Karis, för kockutbildningens framtid och Finlands matkultur. 8.10.2019 - 11.40

Mer läsning