Sagoteater Hans och Greta på äventyr i Grankulla

Bild: Barnens Estrad

Teatergruppen Barnens Estrad besöker Grankulla med föreställningen Hans och Greta – ett barnvänligt sagoäventyr på söndag.

Föreställningen är en rolig och fartfylld version av den klassiska sagan. Här är det inte Bröderna Grimms estetik som råder utan det är barnsvänligt. Föreställningen passar bra för små barn som en introduktion till vår kulturtradition. Publiken får aktivt delta genom att svara på frågor och med rörelser. På scenen står Ellen Paulig och Catrine Krusberg, som också har skrivit manuset.

Föreställningen ges klockan 16 söndagen den 5 mars på Grankulla ungdomsgård och passar barn i åldern 2-9 år. Biljetterna kostar 10 euro och kan bokas via butik.estrad.fi.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning