Saara Aalto imponerade under första repet

Bild: Andres Putting

Finlands Eurovisionsrepresentant Saara Aalto har anlänt till Lissabon och repeterat på scenen för första gången. Efter en finslipning av showen har Aalto goda chanser att nå final, anser en expert.

Artisten Saara Aalto, som representerar Finland i Eurovisionen, anlände till Lissabon på måndag eftermiddag. Kort därefter var det dags för hennes första repetition inför tävlingarna nästa vecka.

Aaltos show har hittills varit en aning osäker, men under första repet var det redan mycket bättre. Eurovisionsexperten William Lee Adams anser att Aaltos uppträdande var "betydligt renare och mer dynamiskt" än förut.

– Under de senaste veckorna har flera tvivlat på huruvida Saara kan komma till final. Men efter dagens repetition – som tog uppträdandet från cirkus till Cirque du Soleil – är jag säker på att hon fixar det, skriver William Lee Adams på Eurovisionsbloggen Wiwibloggs.

Aaltos låt heter Monster. Hennes andra rep är på torsdag.

Annons: Förvaringstjänster ny nisch för Grabbarna Flytt

Finlandssvenska företaget Grabbarna Flytt har på sina fem år vuxit så det knakar. Förutom flyttservice och logistiska tjänster åt både privathushåll och företag kan man som nyhet nu också erbjuda förvaring. 14.2.2020 - 10.44

Mer läsning