Ryska idrottsministern förnekar manipulation

Pavel Kolobkov, rysk idrottsminister. Arkivbild. Bild: AP Photo/Pavel Golovkin

Rysslands idrottsminister Pavel Kolobkov hävdar att det material som lämnades över till internationella antidopningsbyrån Wada tidigare i år inte var manipulerat eller förfalskat.

– Våra experter menar att ingenting har tagits bort, säger han enligt nyhetsbyrån Interfax.

Wada har för närvarande sin kongress i polska Katowice, där den ryska dopningsskandalen har dominerat dagordningen. I går sade nuvarande chefen för ryska antidopningsbyrån Rusada, Jurij Ganus, att han tror att ryska myndigheter genom "oansvariga och destruktiva handlingar" har manipulerat materialet.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning