Ruskola och Wulff fortsatt starka i VM

Noora Ruskola och Mikaela Wulff ligger på tolfte plats i 49erFX medan Sinem Kurtbay och Akseli Keskinen är 13:e i Nacra17 i seglings-VM i Australien.

Noora Ruskola och Mikaela Wulff stod för två starka och en lite sämre insats då finalseglingarna i 49erFX inleddes i VM i Australien.

– I den första starten lyckades vi mycket bra, i den andra fick vi en dålig start men klarade av att nå ett bra resultat medan den tredje starten inte lyckades, säger Wulff och Ruskola.

Duons placeringar blev 5-12-23 och de ligger på 12:e plats inför guldfinalen. Också Ronja Grönblom och Veera Hokka lyckades ta sig till guldfinalen då duon ligger på 21:a plats.

– Vi hade stora problem i starterna men det var en helt ok dag för oss, säger Grönblom.

I Nacra17-klassen fortsatte Sinem Kurtbay och Akseli Keskinen med sina jämna insatser och duon ligger på 13:e plats.

Kaarle Tapper stod för en stabil insats i Laser Stadard och tog sig till guldfinalen efter att ha nått placeringarna sju och fem i torsdagens starter.

Annons: Förvaringstjänster ny nisch för Grabbarna Flytt

Finlandssvenska företaget Grabbarna Flytt har på sina fem år vuxit så det knakar. Förutom flyttservice och logistiska tjänster åt både privathushåll och företag kan man som nyhet nu också erbjuda förvaring. 14.2.2020 - 10.44

Mer läsning