Ronaldo vinnare i återbesöket på Old Trafford

Bild: AFP / Lehtikuva / Oli Scarff

Cristiano Ronaldo fick lämna planen som en vinnare dåp hans Juventus besökte Manchester United.

Cristiano Ronaldo återvände till Old Trafford och lämnade sin gamla hemmaplan som en vinnare med ett stabilt Juventus.

Paulo Dybala gjorde matchens enda mål.

Juventus har inlett med tre raka segrar utan att släppa in ett enda mål.

På Stade de Suisse i Bern såg Valencia ut att gå mot höstens första trepoängare. En sådan hade suttit bra i kampen med Manchester United om vidare spel i turneringen efter nyår.

Michy Batshuayi visade vägen mitt i den första halvleken, men Guillaume Hoarau kvitterade på straff för Young Boys. Ett mål som var de regerande schweiziska mästarnas första i gruppspelet och som även betydde första poängen.

Det var ytterst nära ett segermål för Young Boys på tilläggstid men Sékou Sanogo Juniors nick träffade stolpen.

Hemma i Bundesliga har giganten Bayern München öppnat säsongen med två överraskande förluster. Bättre fungerar det i Champions League.

Bayern malde ned AEK Aten, vann med 2–0 och är på god väg mot åttondelsfinal.

Niklas Hult, då och då landslagsaktuell, hade från sin vänsterbacksposition på sin lott att främst ta hand om Arjen Robben. En uppgift som åtskilliga försvarare genom åren sett som oöverstiglig, men nederländaren är inte den han en gång var och Bayern Münchens kollektiva form har varit föremål för heta diskussioner såväl internt i klubben som runt om i Tyskland.

Bayern München har sju poäng efter tre matcher medan AEK står på tre raka förluster. Även Ajax står på sju poäng efter 1–0 hemma mot Benfica på tilläggstid.

Roma körde över CSKA Moskva. Edin Dzeko gjorde två av målen i 3–0-segern på Olympiastadion. I CSKA spelade 19-årige islänningen Arnor Sigurdsson från start.

Samtidigt gjorde Real Madrid 2–1 på Viktoria Plzen. Real och Roma har båda sex poäng medan CSKA skuggar duon på fyra.

Hoffenheim vände 0–1 till 2–1 hemma mot Lyon bara för att tappa till 2–3 men tyskarna räddade en poäng tack vare 3–3 på tilläggstid.

Manchester City tog andra raka segern via 3–0 borta mot Sjachtar Donetsk efter två mål av David Silva och toppar gruppen före Lyon.

Trädgårdsstaden har kvar sin charm

På 1950-talet gjorde den moderna trädgårdsstaden Hagalund finländsk stadsplanering världsberömd. I dag är det både gammalt och nytt boende som får bostadsköpare att vända sina blickar hitåt. 3.9.2019 - 09.17

Mer läsning