Ronaldo ilsken på inspringande supporter

Cristiano Ronaldo gjorde ett av målen mot Bayer Leverkusen. Bild: Ina Fassbender/Lehtikuva

Han blev matchvinnare för Juventus borta mot Bayer Leverkusen i Champions League.Sedan ilsknade Cristiano Ronaldo till – mot en selfiejagande supporter.

Det var under segerfirandet på BayArena som Ronaldo, än en gång, blev ofrivilligt uppvaktad. Fotbollsstjärnan, som gjorde 1–0-målet i 2–0-segern mot tyskarna, stod och firade med Danilo när en inspringande supporter – helt klädd i svart – kom springande bakifrån för att ta en selfie. En säkerhetsvakt var snabbt framme, men i tumultet slet supportern Ronaldo i nacken och fick portugisen att ilskna till ordentligt.

Ronaldo gestikulerade vilt innan målvakten Gianluigi Buffon lugnade ner honom.

– Jag mår bra, irritationen jag kände har lagt sig och laget är i bra form, sade Ronaldo efteråt.

Tidigare under matchen hade 34-åringen utsatts för ytterligare två planstormare, där den ena, iklädd Juventuströja och Juventusmössa, lyckades krama superstjärnan på mittplan.

Ronaldos fullträff kom i den 75:e minuten och lade grunden till att "Juve" kunde ta sin femte seger på sex matcher i gruppspelet. Serie A-jätten vann grupp D före Atlético Madrid.

Det var portugisens andra CL-mål den här säsongen och hans 128:e mål totalt i turneringen.

– Vi gjorde en bra andra halvlek. Vi blir bättre och bättre och det kändes bättre personligen också, jag kände mig mer självsäker och hoppas att det fortsätter så här, sade Ronaldo.

Mot en renare värld, ett flyttlass åt gången – ”Alla våra 150 röda bilar kör fossilfritt”

Mer läsning