Ronaldo efter förlusten: "Gav bort tur"

Bild: Lehtikuva-AFP/Isabella Bonotto

Juventusanfallaren Cristiano Ronaldo är kritisk till egna laget sedan Manchester United lyckats vända 0–1 till 2–1 i Champions League.– Vi slappnade av och det straffade sig, säger han.

Ronaldo säger att Manchester United inte gjorde någonting för att vinna.

– Vi dominerade i 90 minuter och hade så många chanser – vi kunde ha avgjort tre-fyra gånger, säger han.

Han gjorde 1–0 på volley. Sedan gjorde United två mål på frispark.

– Man kan inte ens prata om tur, för det är något som man själv skapar och i det här fallet gav vi turen till dem, säger Ronaldo.

– Men nu måste vi lyfta på huvudena, vi spelade bra och leder fortfarande gruppen.

Uniteds tränare Jose Mourinho fick kritik för sin gest mot Juventus-supportrarna, men försvarade sitt agerande.

– Förstår man italienska vet man att jag förolämpades av dem i 90 minuter, säger United-tränaren.

– Jag förolämpade inte någon. Jag gjorde bara en gest åt dem för att visa att jag ville höra dem tydligare. Jag borde kanske inte ha gjort det och hade jag varit kyligare skulle jag inte ha gjort det. Men när min familj kränktes, inklusive min Inter-familj, så reagerade jag, säger portugisen som tränade Inter mellan 2008 och 2010.

Pippi skuttar omkring på Finns sommarteater

Pippi Långstrump, Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump, är en av Astrid Lindgrens mest kända och populära figurer. Sommaren 2019 skuttar hon omkring på Finns sommarteaters (tidigare Glims sommarteater 1973-2005) scen i Esbo till Georg Riedels välkända musik. Senast spelades Pippi på Finns år 2006 och det var alla tiders publiksuccé på sommarteatern med nästan 6000 åskådare! Då spelades huvudrollen av Josefin Silén, som sedan dess utbildat sig till musikalartist i Sverige och i höst spelar Esmeralda i Ringaren i Notre Dame på Tampereen Teatteri. 29.3.2019 - 07.54