Ronaldo: Därför lämnade jag Real Madrid

Cristiano Ronaldo kände sig inte uppskattad i Real Madrid. Bild: Lehtikuva/Marco Bertorello

Cristiano Ronaldo lämnade i somras Real Madrid för spel i Juventus. I en intervju med France Football berättar Ronaldo närmare om anledningen till att han lämnade den spanska storklubben, där han under sin sejour vann fyra Champions League-titlar.

– Jag kände inifrån klubben, speciellt från ordföranden (Florentino Perez) att jag inte värderas på samma sätt som jag gjorde tidigare, säger Ronaldo.

– Ordföranden såg på mig på ett sätt som hintade om att jag inte längre var ovärderlig.

Ronaldo talade även om de våldtäktsanklagelser som riktats mot honom. För några veckor sedan spreds mer detaljerade uppgifter om att 33-årige Ronaldo ska ha förgripit sig på en kvinna i Las Vegas 2009. Kvinnan har själv trätt fram samtidigt som Ronaldo nekar till anklagelserna.

– Jag vet vem jag är och vad jag gjorde. Sanningen kommer komma fram. Och de som kritiserar mig och exponerar mitt liv idag, som sjunger och dansar om det, de kommer att få se, säger portugisen.

Trädgårdsstaden har kvar sin charm

På 1950-talet gjorde den moderna trädgårdsstaden Hagalund finländsk stadsplanering världsberömd. I dag är det både gammalt och nytt boende som får bostadsköpare att vända sina blickar hitåt. 3.9.2019 - 09.17

Mer läsning