Robert Leino till SHL

Örebro Hockey skriver treårskontrakt med HIFK-bekanta centern Robert Leino.

27-åringen kommer närmast från Ilves där han var assisterande kapten. Den senaste säsongen svarade han för 43 poäng (11 mål + 32 assist) på 57 matcher. Leino representerade HIFK i tre säsonger 2014-17.

"Robert är en spännande spelare som vi har haft koll på under en längre tid. Vi får in en kille i en bra ålder och med sitt fina spelsinne och passningsspel kommer Robert vara en viktig pusselbit i lagbygget. Han är dessutom en skicklig tekare", säger sportchefen Niklas Johansson i ett pressmeddelande.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning