Robbie Williams kickar igång fotbolls-VM – även om relationen till Ryssland kantas av kontrovers

Popstjärnan Robbie Williams uppträder på öppningsceremonin för fotbolls-VM 2018. Arkivbild.Bild: Lehtikuva-AFP/Oli Scarff

På torsdag inleds fotbolls-VM i Moskva – och inleder världsmästerskapet gör ingen mindre än den brittiska popstjärnan Robbie Williams.

Utöver den före detta Take that-medlemmen medverkar även den ryska sopranen Aida Garifullina och fotbollspelaren Ronaldo vid invigningsceremonin på Luzhniki Stadium, bekräftar Fifa.

Enligt Robbie Williams själv är det "en pojkdröm" att få uppträda på fotbolls-VM och han har utlovat "ett oförglömligt uppträdande".

Artisten Robbie Williams relation till Ryssland har kantats av kontrovers. 2016 släppte han låten "Party like a russian" som kritiserades för att skildra Ryssland stereotypiskt. Förra året visade popstjärnan en annan sida genom att i rysk tv meddela i en skämtsam intervju att han gärna representerar landet i Eurovision song contest.

Hur du kan få en låg låneränta

När man tecknar ett lån finns det många lånegivare som tycks ge bra villkor, men som sedan tar ut både dolda räntor och oförutsedda avgifter. Trots att det idag är riktigt vanligt att ta lån så kan det vara svårt att veta vad man ska leta efter och tänka på när man lånar pengar. Därför sammanfattar vi här några av våra bästa tips för att hjälpa dig att hitta rätt i lånedjungeln. 14.6.2018 - 14.03