Robbie Williams återförenas med pojkbandet Take That

Take That återförenas igen – digitalt. Arkivbild. Bild: Joel Ryan/TT-AP

Nu är det klart – Take That återförenas med Robbie Williams. Enligt Billboard sker återföreningen dock bara digitalt, i samband med en välgörenhetsspelning den 29 maj.

De gamla pojkbandsstjärnorna Robbie Williams, Howard Donald, Mark Owen och Gary Barlow medverkar från sina respektive hem för att samla in pengar bland annat till teknisk personal i livemusikbranschen, som har drabbats hårt av coronapandemin. Frånvarande är Jason Orange som har pensionerat sig från musiken.

Sedan Robbie Williams lämnade bandet 1995 och startade en framgångsrik solokarriär har det ofta uppstått spekulationer om en återförening. Så skedde också 2011, men efter något år lades gruppen på is igen.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning