Robbie och Ronaldo inviger VM

Bild: Lehtikuva/Mladen Antonov

Ett stort mästerskap innebär en stor invigning. Så även i årets fotbolls-VM. Nu avslöjar arrangörerna att Robbie Williams och den ryska sopranen Aida Garifullina står för underhållningen inför premiärmatchen mellan Ryssland och Saudiarabien i Moskva på torsdag.

"Jag har gjort mycket i min karriär och att inviga fotbolls-VM inför 80 000 åskådare och miljoner tittare är en pojkdröm som går i uppfyllelse", säger den brittiske popstjärnan i ett uttalande.

Även den brasilianske superstjärnan Ronaldo, som vann VM två gånger under karriären, kommer att medverka, som "representant för spelarna".

Arrangörerna säger sig satsa på en invigning i det mindre formatet med fokus på artisterna. I stället för en längre ceremoni ska öppningspreludierna klaras av halvtimmen före avspark.

Den ryske filmskaparen Felix Michailov regisserar invigningen som kommer att utspela sig i och omkring Luzjnikistadion där öppningsmatchen spelas.

Hur du kan få en låg låneränta

När man tecknar ett lån finns det många lånegivare som tycks ge bra villkor, men som sedan tar ut både dolda räntor och oförutsedda avgifter. Trots att det idag är riktigt vanligt att ta lån så kan det vara svårt att veta vad man ska leta efter och tänka på när man lånar pengar. Därför sammanfattar vi här några av våra bästa tips för att hjälpa dig att hitta rätt i lånedjungeln. 14.6.2018 - 14.03