Ristolainen glänste i NHL – stod för två poäng i utomhusmatch

Rasmus Ristolainen satte in säsongens andra NHL-mål i matchen mot NY Rangers. Bild: Bruce Bennett/Lehtikuva/AFP/Getty Images

Rasmus Ristolainen såg till att Buffalo hämtade upp 0–2 till 2–2 i utomhusmatchen mot New York Rangers.

New York Rangers gick upp till 2–0 med två snabba mål i den första perioden på basebollaget New York Mets hemmastadion. Buffalo kom igen efter den första periodpausen.

Buffaloförsvararen Rasmus Ristolainen passade till reduceringsmålet och satte sedan in 2–2 med ett superbt distansskott som letade sig in i krysset.

Se Ristolainens andra NHL-mål för säsongen här (NHL.com). NY Rangers J.T. Miller satte in 3–2 i förlängning och avgjorde matchen.

Ristolainen tyckte att det var kul att lira hockey utomhus. I en intervju med Buffalo Sabres tv-kanal säger han att isen var bra, vädret var fint och det var varmt på bytesbänken.

– Vi visade karaktär i dag, men tyvärr fick vi inte in ett tredje mål.

NY Rangers är fortfarande obesegrat i utomhusmatcher.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46