Regatta spa

Hangö blev en livlig stad för kommers, samt en levande badort i och med badinrättningen som byggdes 1879. Tillsammans med Hangö Casino skapade det hela förutsättningar för en luxuös tillvaro. Badinrättningen verkade under sommarmånaderna och innefattade skilda avdelningar för män och kvinnor. Hangö Havsbad återskapar badkulturen i Hangö till en året runt upplevelse – en njutning för stadens invånare och gäster från hela världen. 

BEHANDLINGAR

Välkommen att koppla av och njuta i ett spa där du har huvudrollen.  Utöver allmänna bassänger och bastun kan du välja mellan högklassiga skönhets- och wellnessbehandlingar samt produkter. Wellnesstjänsterna kompletteras av yogapass samt specialträningsprogram för aktiv- och toppidrottare. Regatta Spa är det enda BABOR Signature Spa –certifierade wellnesscentret i Finland. Vi vårdar din skönhet på ett holistiskt sätt.

 

Regatta Spa är uppfriskande för både kropp och själ. Utöver massage kan man ta del av yogapass och kurser i en havsmiljö svår att hitta annanstans. Den omgivande naturen erbjuder inspirerande länk- och promenadrutter och oändliga rekreationsmöjligheter.

 

MASSAGE

På Regatta Spa är du i kunniga händer. Massagetjänsterna sköts av inhemska massörexperter från Helsingin urheiluhierojat. Vi erbjuder något för alla: klassisk massage, effektivare idrottsmassage, ortopediska osteopatiska behandlingar, fysioterapi, fotterapi, västerländsk medicinsk akupunktur, ART-behandlingar och fascia-behandling.


 

YOGA

Regatta Spas yogatjänster sköts av Merijooga från Hangö. Vi erbjuder yogapass för spagäster och företag, samt ett brett utbud av veckoslutskurser inriktade på wellness.

TRÄNINGS COACHING

För Regatta Spas träningsintresserade och toppidrottare erbjuder det finländska Fibaco sina tjänster. Det är ett coachingföretag inriktat på motion och wellness, som ger kvalitativa coaching- och motionstjänster både för privatpersoner och företag. Kunderna ges möjlighet att utnyttja Hangös motions- och idrottsmöjligheter, så som segling, ridning, golf, tennis, paddling, löpning och triathlon.

RESTAURANGEN

Restaurang Regatta Spa är ett hem för färska, fräscha och goda råvaror. Vi skämmer bort dig allt efter situation. I lobbyn kan du i samband med behandlingar uppfriskas av olika smoothies eller förgylla stunden med ett glas bubbel. Restaurang Regatta Spas skyddade terrass serverar både lunch och middag samt vid olika festligheter.

Välkommen till Regatta Spa!