Real Madrid nekar: tänker inte värva PSG:s superstjärna

Neymar ser inte ut att flytta till Madrid i sommar.Bild: Nelson Almeida

Efter Cristiano Ronaldos övergång från Real Madrid till Juventus har spekulationerna kring vem som kommer att ersätta den portugisiska världsstjärnan i den spanska storklubben fyllt så väl tidningssidor som tv-studios, sociala medier och internetforum.

Ett av de mest frekvent förekommande namnen är Brasiliens fixstjärna Neymar, som för tillfället är knuten till franska Paris Saint-Germain.

Nu väljer Real Madrid att gå ut och officiellt förneka att de har något intresse av att värva den före detta Barcelona-anfallaren. I ett uttalande på sin hemsida skriver klubben:

"Med anledning av de konstanta ryktena som länkar PSG:s Neymar till vår klubb vill vi klargöra att vi inte har några planer på att lägga ett bud på spelaren. Våra klubbar har en exemplarisk relation och om Real Madrid vid något tillfälle överväger att säkra sig en PSG-spelare kommer vi att kontakta klubben direkt."

Real Madrid gick ut med ett liknande utlåtande angående spekulationer kring PSG:s andra stjärna, Kylian Mbappé, i början av juli. Real Madrids utlåtande om Neymar kan läsas här och utlåtandet om Mbappé här.

Hur du hittar det bästa lånet för dig

Den som någonsin har tecknat ett lån är förmodligen plågsamt medveten om hur svårt det kan tyckas vara att hitta rätt lån. Vad är det då som avgör om ett lån är bra eller inte? 17.9.2018 - 00.00