Rapporter om robotattack mot Homs

Bild: ATEF SAFADI

Syriska flygvapnet svarade på en robotattack mot Homs, riktad mot flygbasen Shayrat sent på måndagskvällen, enligt syrisk statlig tv.

Tv-bilder visar hur en robot skjuts upp ovanför flygbasen. Enligt rapporten ska robotarna ha skjutits ner av landets flygvapen.

Attacken kommer bara dagar efter att USA, Frankrike och Storbritannien anföll mål i Syrien, som svar på kemvapenattacken i Douma, som den syriska regimen tros ligga bakom.

Det finns inga uppgifter om vem som avfyrat robotarna.

Pentagon säger att det inte pågick några amerikanska militära insatser i området vid tidpunkten.

Flygbasen Shayrat träffades av en amerikansk kryssningsmissil förra året, som svar på en kemvapenattack i staden Khan Shaikun där minst 70 människor dödades.

Israel har anfallit syriska militäranläggningen vid flera tillfällen under konflikten i landet. Landets militär vill inte kommentera den senaste attacken, enligt Reuters.

Homs, Syrien.

Foto: TT

http://tt.se/media/image/sdltc6d02d0

Plast- och luktfria målfärger av förnyelsebara naturoljor

För fempersonersfamiljen i Malax var valet av Uulas färger enkelt. Inhemska, naturenliga, luktfria, utsläppsfria samt utmärkt service och personal är det som ligger överst. Att färgerna är enkla att stryka på och färgvärlden varm, vacker och harmonisk bidrar till helheten. 4.12.2018 - 09.08