Rapparen Ice Cube ger svar på tal: "Jag stödjer inte Trump"

Rapparen Ice Cube sätter nu ned foten i frågan om hur han ställer sig till Republikanernas presidentkandidat Donald Trump, skriver Huffington Post.

"Jag kommer aldrig att stödja en jävel som Donald Trump! NÅGONSIN", skriver han i ett tweet som knappast kan missuppfattas.

Bakgrunden är att Ice Cube har pekats ut som Trump-anhängare efter att en intervjusnutt från april fått spridning i sociala medier. I intervjun uttalar han sig om Trump på ett sätt som kan tolkas som att han stödjer honom:

– Donald Trump är vad amerikaner älskar och vill vara. Han är rik, mäktig, han gör och säger vad han vill och beter sig som han vill. Han ser ut som en chef och amerikaner älskar en chef. Det är det som är hans dragningskraft, säger Ice Cube och uttalar sig också negativt om Demokraternas kandidat Hillary Clinton.

En representant för den forne NWA-rapparen säger att Ice Cubes tweet är ett direkt svar på klippet, som delats på Twitter av Trump-anhängare.

Hur du hittar det bästa lånet för dig

Den som någonsin har tecknat ett lån är förmodligen plågsamt medveten om hur svårt det kan tyckas vara att hitta rätt lån. Vad är det då som avgör om ett lån är bra eller inte? 17.9.2018 - 00.00