Räikkönen: kul för honom

Kimi Räikkönen var inte eld och lågor över sin tredje plats. Bild: Lehtikuva/Mark Thompson

Kimi Räikkönen var fåordig efter att Lewis Hamilton säkrat VM-titeln.

Räikkönen var trea, men hade inte en chans mot tätduon Lewis Hamilton och Valtteri Bottas i Mexikos GP.

– Ganska tråkigt lopp. Långt fram till Valtteri och ingen bakom mig.

Ett litet jubileum blev det ändå. 90:e gången som Räikklnen stod på pallen. Men det intresserar honom inte. Det enda som räknas för honom är segrar.

Vad säger du om Lewis?

- Skoj för honom. Det har få förare klarat av. Vad mer kan jag säga? Jag respekterar vad han uppnått men jag är inte överlycklig för honom, säger Ferrariföraren.

– Gå och fråga av honom.

Efter prisutdelningen tog en dj från Nederländerna över kommandot och spelade öronbedövande musik. Alla rörde sig mer eller mindre i takt. Utom en. Räikkönen. Han stod helt still och bara tittade.

Annons: Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning