Putin fick ta emot Kroatiens nummer nio

Kolinda Grabar-Kitarović gav Vladimir Putin en kroatisk landslagströja inför VM-finalen.Bild: Yuri Kadobnov/Pool Photo via AP

Kroatiens president Kolinda Grabar-Kitarović har sett till att Rysslands president Vladimir Putin kan, om han känner för det, heja på Kroatien i VM-finalen iklädd Kroatiens färger.

Några timmar innan avspark fick Putin nämligen ta emot en kroatisk landslagströja med nummer nio och "Putin" på ryggen av den kroatiska presidenten.

Grabar-Kitarović har själv gått in ordentligt för påhejandet av sitt landslag, hon har sett matcher på plats och klätt sig i landslaget färger. Kroatien slog som bekant ut Ryssland i kvartsfinal efter ett straffavgörande – men det verkar inte vara några "hard feelings" mellan presidenterna. Putin gratulerade Grabar-Kitarović för Kroatiens insatser under mästerskapet och överlämnade en bukett blommor.

– Jag är säkert på att vi kommer få se en fantastisk match i dag, säger han.

Hur du hittar det bästa lånet för dig

Den som någonsin har tecknat ett lån är förmodligen plågsamt medveten om hur svårt det kan tyckas vara att hitta rätt lån. Vad är det då som avgör om ett lån är bra eller inte? 17.9.2018 - 00.00