PSG, Napoli och Liverpool i samma grupp

Mohamed Salah och Liverpool fick en tuff lottning.Bild: Lehtikuva/Lindsey Parnaby

Liverpool fick en tuff lottning, Manchester United får se upp i grupp H medan mästarna Real Madrid kan börja planera playoff redan nu. Barcelona och Tottenham i samma grupp låter intressant.

Grupp A: Atlético Madrid, Dortmund, Monaco, Club Brugge.

Atletico Madrid gjorde bort sig i Champions League i fjol och det får inte upprepas. Ett starkare Atleti är till och med en kandidat till titeln. Bakom känns det väldigt jämnt mellan Dortmund och Monaco.

Tips: Atleti etta, Monaco tvåa.

Grupp B: Barcelona, Tottenham, PSV, Inter.

Tre kanonlag och en klassisk klubb som numera har svårt att hävda sig mot de bästa. Barcas äventyr i fjol slutade med en katastrof i Roma. Tottenham har sett oerhört bra ut inledningsvis denna säsong medan Inter har materialet att gå långt om nu laget får fason på spelet.

Tips: Barcelona och Tottenham vidare.

Grupp C: PSG, Napoli, Liverpool, Röda Stjärnan.

Kul med klassiska Röda Stjärnan tillbaka i finrummet. Men i det här sällskapet har laget ingenting att skaffa.

Liverpool får gälla som knapp favorit före PSG med Napoli som utmanare. Liverpools offensiv är grym och med Alisson mellan stolparna är laget solitt också defensivt. Titelaspirant.

Tips: Liverpool och PSG vidare.

Grupp D: Lokomotiv Moskva, Porto, Schalke, Galatasaray.

Knappast gruppen som får snålvattnet att rinna för konnässörer. Vem som går vidare? Känns snudd på omöjligt att tippa. Ett Schalke som andas morgonluft får tipset.

Tips: Schalke och Porto vidare.

Grupp E: Bayern München, Benfica, Ajax, AEK Aten.

Smörlott för jätteklubben Bayern München. Benfica, Ajax och AEK kan möjligen orsaka vissa problem på hemmaplan men på Allianz Arena väntar mangeln.

Tips: Bayern München etta, Ajax tvåa.

Grupp F: Manchester City, Sjachtar Donetsk, Lyon, Hoffenheim.

Citys målsättning är seger i Champions League. Inget annat. Det vet Pep Guardiola som inte har något vidare facit i Champions under senare år. Mycket beror på hur han lyckas med rotation och vila. Guardiolas lag har ibland haft en tendens att svikta på våren.

Tips: City och Hoffenheim vidare.

Grupp G: Real Madrid, Roma, CSKA Moskva, Viktoria Plzen.

Los Blancos kan lägga upp dojorna på bordet och ta sig vidare utan att behöva matcha bästa manskap hela tiden. Roma är en utmaning, CSKA och Plzen räcker inte på långa vägar till.

Tips: Real Madrid och Roma vidare.

Grupp H: Juventus, Manchester United, Valencia, Young

Boys.

Juventus köpte in Cristiano Ronaldo för att portugisen skulle skjuta Turinklubben till en efterlängtad triumf i Champions League. Chansen finns för Juve har precis allt som behövs för att gå hela vägen.

Manchester United har sett skakigt ut och José Mourinhos framtid är höjd i dunkel. Valencia? Kan de faktiskt utmana?

Hur du hittar det bästa lånet för dig

Den som någonsin har tecknat ett lån är förmodligen plågsamt medveten om hur svårt det kan tyckas vara att hitta rätt lån. Vad är det då som avgör om ett lån är bra eller inte? 17.9.2018 - 00.00