Prins William och prins Daniel samtidigt i Finland

Hertigen av Cambridge, Prins William, och Sveriges prins Daniel besöker båda Finland den 29 och 30 november.

Värd för Prins Williams besök är president Sauli Niinistö. Prins William har inte tidigare varit på officiellt besök i Finland, uppger Finlands ambassad i London. Enligt presidentkansliet har inte heller Niinistö varit på officiellt besök hos prinsen i Storbritannien.

Programmet blir klart när besöket närmar sig. I det här läget är det oklart om Williams fru, hertiginnan Catherine, är med på besöket. Hon väntar parets tredje barn. Enligt uppgifter har hon den senaste tiden nobbat representationstillfällen och resor på grund av illamående.

Bild: SAMULI PENTTI

Som HBL har berättat tidigare besöker prins Daniel uppstarts- och teknologievenemanget Slush i Mässcentret, tillsammans med industrimannen Marcus Wallenberg och en delegation av unga svenska entreprenörer och företagsledare. Prins Daniel och Wallenberg besökte Slush också för två år sedan.

Hur du hittar det bästa lånet för dig

Den som någonsin har tecknat ett lån är förmodligen plågsamt medveten om hur svårt det kan tyckas vara att hitta rätt lån. Vad är det då som avgör om ett lån är bra eller inte? 17.9.2018 - 00.00