Prins Harry bär finsk ring

Prins Harry och Meghan reser för tillfället runt i Australien. Med färgglada blomkransar runt halsen sparkade det brittiska prinsparet av sig skorna och fick ett varmt välkomnande på den populära badstranden Bondi Beach. Bild: TT/AP/Chris Jackson

Prins Harry har vid flera tillfällen setts bärandes en svart metallring och sociala medier har svämmat över med spekulationer kring ringen. Nu visar det sig att ringen är av finsk design.

Under sin turné i Australien tillsammans med hertiginnan Meghan Markle har prinsen burit en svart titaniumring som har konfunderat många på sociala medier.

Prins Harry är känd för att bära accessoarer och smycken med olika ursprung. Nöjestidningen People har nu tagit reda på att ringen är av det finländska märket Oura. Och det är inte bara en ring - utan en aktivitetsmätare.

Ringen mäter bland annat sömn, puls och temperatur och skickar sedan vidare informationen till en tillhörande applikation.

Den modell som Harry bär kostar 314 euro, enligt Ouras hemsida.

Åker runt i Australien

Prins Harry och Meghan besökte under fredagen Bondi Beach i Sydney i Australien. Strandhänget är en del av parets första turné utanför Storbritannien sedan de gifte sig.

Meghan hade lämnat klackarna hemma medan prins Harry bytte kostymen mot avslappnade chinos och uppknäppt skjorta när de promenerade längs stranden, såg på surfare och pratade med beundrare.

Förutom Bondi Beach stod en båttur förbi Operahuset i Sydney på programmet, möte med jordbrukare som drabbats av torka och besök på en tävling för soldater som skadats i tjänsten på programmet.

Australierna röstade för att behålla monarkin vid en folkomröstning 1999.

Förutom Australien kommer paret också att besöka Nya Zeeland, Tonga och Fiji.

Yrkesexamen från Prakticum öppnar många dörrar

Studier vid Yrkesinstitutet Prakticum ger nycklar till arbetslivet. Samtidigt kan det också vara en smidig inkörsport till fortsatta studier vid en yrkeshögskola. 4.12.2019 - 00.00

Mer läsning