Pogba vill ha Solskjær kvar

Manchester Uniteds Paul Pogba är mycket nöjd med Ole Gunnar Solskjær som manager för klubben och vill att Solskjær ska få jobbet permanent. Bild: AFP / Lehtikuva / Paul Ellis

Franske stjärnan Paul Pogba är mycket nöjd med Ole Gunnar Solskjær och vill att norrmannen blir kvar som tränare för Manchester United.

– Självklart så vill vi att han ska stanna. Resultaten har varit fantastiska. Jag har ett bra förhållande till honom och han har ett bra förhållande till spelarna, säger Pogba till Sky Sports.

Sedan Jose Mourinho fick sparken i december och Solskjær fick ta över som tillfälligt alternativ har klubben rykt upp sig ordentligt och det har bara blivit två förluster i England, dels mot Arsenal i Premier League, dels mot Wolverhampton i FA-cupen i lördags.

Många vill nu att Solskjær får tränarrollen permanent.

– Han är en glad coach som gett spelarna deras självförtroende tillbaka, säger Pogba.

– Det har gett oss friheten att spela och njuta av fotboll igen för vi tappade det med de resultat som vi hade tidigare.

Yrkesexamen från Prakticum öppnar många dörrar

Studier vid Yrkesinstitutet Prakticum ger nycklar till arbetslivet. Samtidigt kan det också vara en smidig inkörsport till fortsatta studier vid en yrkeshögskola. 4.12.2019 - 00.00

Mer läsning