Pogba missar stormöte – De Gea frågetecken

Manchester Uniteds Paul Pogba missar matchen hemma mot Liverpool. Bild: Paul Ellis/Lehtikuva

Tungt besked för Manchester United: Den krisande fotbollsklubben får klara sig utan mittfältsstjärnan Paul Pogba i söndagens stormatch hemma mot serieledaren Liverpool. Även målvakten David De Gea ser ut att missa matchen.

Pogba, fransk VM-guldmedaljör 2018, dras med sviterna från en fotskada medan De Gea tvingades avbryta EM-kvalmötet med Sverige i tisdags med en befarad ljumskskada.

– Förhoppningsvis blir han (Pogba) inte borta alltför länge, men han är inte med i den här matchen, sade tränaren Ole Gunnar Solskjær till Sky Sports.

Om De Gea tillade han:

– Han behöver röntgas, jag tror att han missar matchen.

United hackar i Premier League och ligger just nu på tolfte plats med nio poäng, 15 poäng bakom Liverpool som har vunnit samtliga åtta matcher.

Annons: Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning