Pjäs avbröts av drama – räddades av Tom Hanks

Tom HanksBild: Grant Pollard

Ambulans behövde tillkallas under en teaterföreställning. Då improviserade Tom Hanks.

Den amerikanske filmstjärnan Tom Hanks hyllas för ett stycke spontan improvisationsteater under ett oväntat drama på Shakespeare Center of Los Angeles, skriver Mashable.

Mitt under onsdagens uppsättning av "Henrik IV", med Hanks i en av rollerna, blev en teaterbesökare akut sjuk och svimmade. Pjäsen fick avbrytas, och medan scenarbetare tog hand om den sjuke i väntan på ambulans började publiken bli orolig.

Då klev Tom Hanks upp på scenen och började improvisera, fortfarande i rollen som den bullrige adelsmannen Sir John Falstaff.

– Gud har beslutat att den här pjäsen behöver en andra paus, utbrast han.

Han höll sedan en monolog där han bland annat fick besökarna att sitta kvar på sina platser genom att skälla ut "skälmarna med skörbjugg" som försökt resa sig och gå. Han bjöd även upp en kvinna på scen och anklagade henne skämtsamt för att ha stulit hans scenkostym.

Efter en stund kunde pjäsen fortsätta som vanligt igen. Den sjuke besökaren repade sig efter en kortare sjukhusvistelse, enligt teatern.

Fem saker att komma ihåg när du ansöker om konsumtionskredit:

Ett lånebeslut från en ansvarsfull långivare är en försäkran om att du vågar ta lånet och att det inte kommer att leda till problem. Det viktigaste för konsumenten är att den egna ekonomin klarar av att betala tillbaka lånet. En ansvarsfull långivare tar hänsyn till detta. Fastän räntesatserna verkar svåra att förstå, lönar det sig att fästa uppmärksamhet vid långivarens ansvarsfullhet. 20.7.2018 - 00.00