Pinsamma högstadiehistorier och humor i Estrids bokklubb avsnitt 2

Ted Forsström och Kaj Korkea-Aho blev kända genom sitt program Radio Pleppo som sändes i Yle Extrem. Nu har de givit ut sin andra bok.

I det andra avsnittet av Estrids bokklubb säsong 3 diskuterar Ted Forsström och Kaj Korkea-Aho sin första bok, Zoo! Virala genier. Boken utkom 2017 och har i år fått en uppföljare, Zoo! Hjärtattack.

Bokpratarbarnen Stella Martin och Sofia Lehtinen recenserar bokens innehåll och Milo Laurent intervjuar Ted och Kaj. Böckerna handlar om Atlas, som går i åttonde klass och skriver mejl till sin vän Elliott som bor på andra sidan jorden. Tillsammans har de en nätserie som heter Zoo.

Atlas skriver om de häftiga, roliga och pinsamma sakerna som händer i hans klass. Boken består av hans mejl till Elliott.

Böckerna riktar sig till unga läsare i de tidiga tonåren.

Ted Forsström och Kaj Korkea-Aho är finlandssvenska komiker och författare. De är båda födda år 1983 och blev goda vänner redan i högstadiet. De är kända för sitt program Radio Pleppo som sändes i Yle Extrem åren 2005-2007 och efter det på internet. Nu för tiden har de en podcast som heter Ted & Kaj.

Beställ Veckans kulturplock!

Ett plock från Kulturen varje fredag i din e-post.

Bokåret 2021 på Bokström

Mer läsning