Peterson skrällde – Murray utslagen

Det blev inte någon lyckad turnering för Andy Murray som slogs ut i första omgången av franska Lucas Pouille. Bild: Rob Carr / AFP / Lehtikuva

Rebecca Peterson är vidare från första omgången i Cincinnati Masters i tennis. Den 72-rankade svenskan vände och vann mot 54-rankade tjeckiskan Katerina Siniakova med setsiffrorna 2–6, 6–4, 6–1.

I nästa omgång möter Peterson antingen Elise Mertens, Belgien, eller slovakiskan Magdalena Rybarikova.

23-faldiga grand slam-segraren Serena Williams, som stod över Rogers Cup i Toronto för två veckor sedan på grund av personliga skäl, är också vidare till den andra omgången.

I sin comeback besegrade den 27-rankade amerikanskan 23-rankade Daria Gavrilova, Australien, med klara 6–1, 6–2 och möter härnäst Petra Kvitova, Tjeckien.

På herrsidan blev det ett favoritfall direkt i den inledande rundan av den stjärnspäckade turneringen. Tidigare brittiske världsettan Andy Murray, som haft stora skadeproblem det senaste året och fått ett wildcard, förlorade med 1–6, 6–1, 4–6 mot 17-rankade Lucas Pouille, Frankrike.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46