Per Gessle ger konsert i Esbo

Per GessleBild: TT/Stina Stjernkvist

Per Gessle tar Roxettes låtar på turné i höst. Under namnet "Per Gessles Roxette" turnerar han med duons material i Europa och gör också ett strandhugg i Esbo.

Popikonen Per Gessles Esbospelning äger rum den 3 november i Metroarenan i Hagalund. På repertoaren står framför allt duon Roxettes klassiska hitlåtar.

2016 beslutade Marie Fredriksson och Per Gessle att sluta turnera som Roxette på inrådan av Fredrikssons läkare. Gessle har framfört Roxette-material sedan dess, men inte som enda tema för konserter.

– Självklart är Marie oersättlig i alla sammanhang som har med Roxette att göra. Men hon skickar sin välsignelse och vi tycker båda att det här kan vara ett bra sätt att hålla låtarna levande genom att spela dem med en lite ny twist inför alla dessa underbara människor som har följt oss genom åren, säger Gessle i ett pressmeddelande från arrangören Live Nation.

Biljetterna släpps den 16 mars. De billigaste kostar 49 euro. Roxette uppträdde senast i Finland på Wasa Open Air 2015.

”Sälj din gamla bostad före du köper ny!”

Fastighetsförmedlingen Kotijoukkue är på alla sätt nyare, fräschare och mer dynamiskt men gamla goda råd och sunt förnuft är fortfarande en av grundstenarna i bobytarbranschen. Än gäller den gamla devisen att sälja sin gamla bostad förrän man köper ny. Ingen vill bli i fällan mellan två bostäder. 1.11.2018 - 09.42