Patrik Laine: Vem vill laga sin egen mat?

Patrik Laines skägg väckte munterhet i omklädningsrummet.Bild: Lehtikuva-Getty Images-AFP/Kevin Hoffman

I en text på The Players Tribune avslöjar hockeystjärnan Patrik Laine att han älskar tv-spelet Call of duty och stormtrivs tillsammans med sin mamma.

Patrik Laine har tagit flera steg framåt i utvecklingen sedan flytten från Tammerfors till Winnipeg. Men på hemmafronten är det precis som vanligt.

I en text på The Players Tribune berättar Laine att han fortfarande bor tillsammans med sin mamma och att hon kör honom hem från matcherna.

– Ja, jag bor tillsammans med mamma. Men, om man ska vara ärlig så skulle du också bo med din mamma om du kunde. Vem vill laga sin egen mat?

Spelar tv-spel mot Barkov

Laine – som gjort 24+17=41 poäng i NHL i år – berättar att han är lika tävlingsinriktad när det gäller Call of duty som på isen. Laine spelar oftast mot lagkamraten Nikolaj Ehlers, särskilt på bortamatcherna. Därför är det viktigt med snabb nätuppkoppling.

– Jag spelar antagligen för mycket, men det är okej. Det hjälper mig att hålla kontakten med vänner i Finland och också med vissa killar i NHL.

En annan NHL-finländare som gillar Call of duty är Aleksander Barkov, skriver Laine.

– Barkie är antagligen den enda spelare i NHL som är lika hängiven som jag. Han spelar ofta, jag förstår inte hur han hinner med ishockeyn.

Laine berättar också varför han låtit sitt skägg växa ut. Han inspirerades av en kusin som var på besök i Winnipeg.

– Killarna i omklädningsrummet sade att jag såg ut som jag skulle vara amish. Jag förstod det inte först och var tvungen att googla.

”Nu sover jag gott, äntligen!”

Angelina fick dålig sömn men rogivande växter hjälpte henne. "Min livskvalitet är mycket bättre nu" säger hon. 20.9.2018 - 13.33