Ozzy Osbourne skjuter upp konsert – igen

Brittiske sångaren Ozzy Osbourne kommer inte till Stockholm nästa år, utan skjuter upp ytterligare. Arkivbild. Bild: Balazs Mohai/AP/TT

Ozzy Osbourne dras fortfarande med sviterna efter sin nackskada och kommer därför inte till Sverige och Friends arena i Stockholm i februari nästa år.

Konserten flyttas fram till någon gång under första halvan av 2021, men exakt när den kommer att äga rum är oklart, skriver arrangören Live Nation i ett pressmeddelande.

Det har varit flera turer kring spelningen i Sverige. I april i år sköt den 70-årige brittiske heavy metal-sångaren upp resterande delen av sin avskedsturné "No more tours 2" till 2020 efter att ha opererats för en skada i nacken. Bara ett par månader dessförinnan ställde han in turnén i Europa sedan han drabbats av lunginflammation.

Förband till konserten är fortfarande Judas Priest och arrangören meddelar att alla köpta biljetter kommer att gälla 2021. Ozzy Osbourne hälsar till sina fans:

"Jag tackar uppriktigt för ert tålamod och er lojalitet – jag älskar er", säger han i pressmeddelandet.

Bli kock i Axxell

Svenskfinlands kändaste kock, Micke Björklund, har trätt in som mentor och mecenat för Axxells kockutbildning i Karis, för kockutbildningens framtid och Finlands matkultur. 8.10.2019 - 11.40

Mer läsning