Osbourne ställer in turné efter sitt "skitår"

Ozzy Osbourne behöver mer behandling innan han kan turnera igen. Arkivbild. Foto: Erik Nylander/TT Bild: Erik Nylander/TT

Ozzy Osbourne ställer in ännu fler konserter – den här gången ryker hans stundande turné i Nordamerika. Orsaken är att han behöver vårdas för en rad medicinska åkommor, skriver Variety.

Osbourne diagnostiserades nyligen med Parkinsons sjukdom, och under det senaste året har han drabbats av lunginflammation och genomgått en nackoperation efter en fallolycka i sitt hem i Los Angeles.

På fredag släpps hans nya album Ordinary man, men den 71-årige hårdrocksikonen kan inte turnera förrän han genomgått en läkarbehandling i Schweiz.

"Jag är så tacksam för att alla har varit tålmodiga, eftersom jag har haft ett skitår. Tyvärr kan jag inte åka till Schweiz förrän i april och behandlingen tar sex till åtta veckor", hälsar Osbourne i ett uttalande.

Den 7 december är det meningen att Osbourne ska spela i Helsingfors på Hartwall-arenan.

Ett​ ​hem​ ​med​ ​historia,​ ​och​ ​en​ ​önskan​ ​att​ ​bevara​ ​det​ ​gamla

Många drömmer om ett hem med en lång historia och spännande anekdoter, men för Michaela Borup och Mathias Furuhjelm är det verklighet. 2.4.2020 - 00.00

Mer läsning