Omväxlande musikutbud

Hoppas Yle Vega även i fortsättningen är en radiokanal som riktar sig till alla åldrar.

Christel Westerholm-Tamminen (HBL Debatt 8.9) tycker att Yle Vega spelar musik enbart för ungdomar. Det påståendet kan jag inte hålla med om eftersom jag är 47 år, och kanske inte längre borde höra till ungdomskategorin. Men visst är det trevligt att få läsa att man är ungdomlig om man tycker om Vegas musikutbud. Trots att jag är ungdomlig av mig är inte Radio Extrems musikval i min smak. Jag har hört mig för med flera av mina vänner i 40–60-årsåldern som också lyssnar på Vega, även de anser att kanalen har ett omväxlande musikutbud som riktar sig till en bred åldersgrupp.

Hoppas Yle Vega även i fortsättningen är en radiokanal som riktar sig till alla åldrar. Smak och tycke kommer alltid att vara olika, det får vi acceptera, tänk så livet skulle vara tråkigt om vi alla skulle tycka likadant. Som tur är finns det ju alltid alternativa lösningar att ta till.

Cecilia Löfgren, Raseborg

Yrkesexamen från Prakticum öppnar många dörrar

Studier vid Yrkesinstitutet Prakticum ger nycklar till arbetslivet. Samtidigt kan det också vara en smidig inkörsport till fortsatta studier vid en yrkeshögskola. 4.12.2019 - 00.00

Mer läsning