Ny klättring och ny 14:e plats för Hirvonen

Eero Hirvonen har funnit skidformen. Bild: Lehtikuva/Vesa Moilanen

Eero Hirvonen var nästan en minut snabbare än segraren Jarl Magnus Riiber i den individuella tävlingen i nordisk kombination i Otepää.

Det blev en ytterligare 14:e plats för Eero Hirvonen i världscupen i nordisk kombination i Otepää. Finländarna hade en usel dag i backen då Hirvonen, 29:a och 2.14 bakom täten, var den bästa blåvita hopparen.

Men precis som på lördagen var Hirvonen urstark i skidspåret. Han plockade 15 skalpar på vägen och kom i mål som 14:e man. På lördag steg han från 33:e till 14:e. Hirvonen kom i mål 1.16,2 bakom vinnaren och världscupledaren Jarl Magnus Riiber och var alltså 58 sekunder snabbare på 10-kilometerssträckan än norrmannen.

De övriga finländarna hade en tung dag på jobbet. Arttu Mäkiaho som kom 13:e på lördagen kom 33:a. Leevi Mutru var 35:a och Atte Kettunen 46:a.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46