Mikael Persbrandt till Hanaholmen i höst

Den självutlämnande boken om Mikael Persbrandt utkom i fjol höstas.Bild: Albert Bonniers Förlag

Skådespelaren Mikael Persbrandt visar upp sin konst på Hanaholmen i höst.

Into the woods heter den utställning som presenterar Mikael Persbrandt som konstnär. Höstens utställning på Hanaholmen är den första presentationen av Persbrandts konst i Finland och den visas i Galleriet. Mikael Persbrandt har lovat närvara vid vernissagen i galleriet den 6 september.

Mikael Persbrandt har tidigare ställt ut sin konst i Lars Lerins konsthall i Karlstad.

Mikael Persbrandt var i fjol höstas aktuell med den utlämnande boken Mikael Persbrandt. Som jag minns det, skriven av Carl-Johan Vallgren. Han fick sitt genombrott som filmstjärna i rollen som Gunvald Larsson i filmerna om Martin Beck och han har flera gånger hyllats för sina prestationer på teaterscenen.

Rättelse kl. 17.59: Samma utställning har inte tidigare ställts ut i Lars Lerins konsthall i Karlstad, som det först stod i artikeln. Däremot har Mikael Persbrandt ställt ut annan konst i hallen.

Hur du kan få en låg låneränta

När man tecknar ett lån finns det många lånegivare som tycks ge bra villkor, men som sedan tar ut både dolda räntor och oförutsedda avgifter. Trots att det idag är riktigt vanligt att ta lån så kan det vara svårt att veta vad man ska leta efter och tänka på när man lånar pengar. Därför sammanfattar vi här några av våra bästa tips för att hjälpa dig att hitta rätt i lånedjungeln. 14.6.2018 - 14.03