Meryl Streep klar för "Big little lies"

Meryl Streep. Arkivbild. Bild: EPA/NEIL HALL

Stjärnan Meryl Streep kommer att spela i andra säsongen av den prisbelönta HBO-serien Big little lies.

Hon får rollen som Mary Louise Wright, mor till den våldsamma hustrumisshandlaren Perry, som spelats av Alexander Skarsgård.

Skarsgård har fått en rad priser för sin insats, senast på galan för skådespelarfackets eget film- och tv-pris i Hollywood, Screen Actors Guild Awards.

Serien kretsar kring fyra kvinnor, maktspel och mord i den välbärgade staden Monterey. Medverkar gör redan Reese Witherspoon och Nicole Kidman.

Från början var det inte meningen att det skulle bli en andra säsong, men nu kommer sju nya avsnitt. Regisserar gör Andrea Arnold.

Annons: Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning