Mayweather vann i tillfällig comeback

Bild: Lehtikuva-AFP/Handout

Boxningslegendaren Floyd Mayweather vann mot den japanske kickboxaren Tenshin Nasukawa i en uppvisningsmatch i boxning i Tokyo.

Mayweather lade ner karriären efter 50 segrar på lika många proffsmatcher, men lät sig lockas tillbaka in i ringen för att möta obesegrade Nasukawa.

41-åringen sänkte sin 20-årige motståndare redan efter en minut och efter ytterligare två nedslagningar i första ronden kastade japanens tränare in handduken efter 140 sekunder.

– Detta handlade bara om underhållning. Jag är fortfarande pensionär och längtar inte efter boxningsringen. Jag är fortfarande obesegrad, Tenshin är fortfarande obesegrad. Han är en sann mästare, sade Mayweather efter matchen.

Amerikanen har tidigare hintat om att han får drygt åtta miljoner euro för matchen som skulle avgöras i tre ronder om tre minuter.

Pippi skuttar omkring på Finns sommarteater

Pippi Långstrump, Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump, är en av Astrid Lindgrens mest kända och populära figurer. Sommaren 2019 skuttar hon omkring på Finns sommarteaters (tidigare Glims sommarteater 1973-2005) scen i Esbo till Georg Riedels välkända musik. Senast spelades Pippi på Finns år 2006 och det var alla tiders publiksuccé på sommarteatern med nästan 6000 åskådare! Då spelades huvudrollen av Josefin Silén, som sedan dess utbildat sig till musikalartist i Sverige och i höst spelar Esmeralda i Ringaren i Notre Dame på Tampereen Teatteri. 29.3.2019 - 07.54