Mayweather vann i tillfällig comeback

Bild: Lehtikuva-AFP/Handout

Boxningslegendaren Floyd Mayweather vann mot den japanske kickboxaren Tenshin Nasukawa i en uppvisningsmatch i boxning i Tokyo.

Mayweather lade ner karriären efter 50 segrar på lika många proffsmatcher, men lät sig lockas tillbaka in i ringen för att möta obesegrade Nasukawa.

41-åringen sänkte sin 20-årige motståndare redan efter en minut och efter ytterligare två nedslagningar i första ronden kastade japanens tränare in handduken efter 140 sekunder.

– Detta handlade bara om underhållning. Jag är fortfarande pensionär och längtar inte efter boxningsringen. Jag är fortfarande obesegrad, Tenshin är fortfarande obesegrad. Han är en sann mästare, sade Mayweather efter matchen.

Amerikanen har tidigare hintat om att han får drygt åtta miljoner euro för matchen som skulle avgöras i tre ronder om tre minuter.

Trädgårdsstaden har kvar sin charm

På 1950-talet gjorde den moderna trädgårdsstaden Hagalund finländsk stadsplanering världsberömd. I dag är det både gammalt och nytt boende som får bostadsköpare att vända sina blickar hitåt. 3.9.2019 - 09.17

Mer läsning