Mayweather vann i tillfällig comeback

Bild: Lehtikuva-AFP/Handout

Boxningslegendaren Floyd Mayweather vann mot den japanske kickboxaren Tenshin Nasukawa i en uppvisningsmatch i boxning i Tokyo.

Mayweather lade ner karriären efter 50 segrar på lika många proffsmatcher, men lät sig lockas tillbaka in i ringen för att möta obesegrade Nasukawa.

41-åringen sänkte sin 20-årige motståndare redan efter en minut och efter ytterligare två nedslagningar i första ronden kastade japanens tränare in handduken efter 140 sekunder.

– Detta handlade bara om underhållning. Jag är fortfarande pensionär och längtar inte efter boxningsringen. Jag är fortfarande obesegrad, Tenshin är fortfarande obesegrad. Han är en sann mästare, sade Mayweather efter matchen.

Amerikanen har tidigare hintat om att han får drygt åtta miljoner euro för matchen som skulle avgöras i tre ronder om tre minuter.

Annons: Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning