Matintalo till final – Strandvall utslagen

Inte i tillräckligt bra form. OS-tåget har inte gått för Matias Strandvall, men det är nära.Bild: Martti Kainulainen

Matias Strandvalls OS-dröm fick sig en törn i Piteå.

Finland deltar med en namnstark trupp i skandinaviska cupen i Piteå. Bland deltagarna finns bland annat Matti Heikkinen, Mona-Liisa Nousiainen och Toni Ketelä.

Matias Strandvall hör till dem som borde ha gett ett bra formbesked för att bli aktuell för OS i Pyeongchang. Men IF Minken-sprintern blev utslagen redan i kvartsfinalerna i den klassiska sprinten. Han gjorde bra ifrån sig i tidskvalet, där han var sexa, men blev utslagen direkt och slutade på sextonde plats.

Anssi Pentsinen var bäst av de finländska herrarna och slutade som sjua. Segern gick till Norges Eirik Brandsdal – Teodor Petersen var den enda svensken utöver fem norrmän i final. Du hittar resultaten här.

Johanna Matintalo gav ett starkt formbesked med tanke på OS. Hon tog sig till final och slutade femma. Norges Lotta Udnes Weng var snabbast. Här finns resultat.

Plast- och luktfria målfärger av förnyelsebara naturoljor

För fempersonersfamiljen i Malax var valet av Uulas färger enkelt. Inhemska, naturenliga, luktfria, utsläppsfria samt utmärkt service och personal är det som ligger överst. Att färgerna är enkla att stryka på och färgvärlden varm, vacker och harmonisk bidrar till helheten. 4.12.2018 - 09.08