Matintalo till final – Strandvall utslagen

Matias Strandvall har inte övertygat den här vintern. Bild: Martti Kainulainen

Matias Strandvalls OS-dröm fick sig en törn i Piteå.

Finland deltar med en namnstark trupp i skandinaviska cupen i Piteå. Bland deltagarna finns bland annat Matti Heikkinen, Mona-Liisa Nousiainen och Toni Ketelä.

Matias Strandvall hör till dem som borde ha gett ett bra formbesked för att bli aktuell för OS i Pyeongchang. Men IF Minken-sprintern blev utslagen redan i kvartsfinalerna i den klassiska sprinten. Han gjorde bra ifrån sig i tidskvalet, där han var sexa, men blev utslagen direkt och slutade på sextonde plats.

Anssi Pentsinen var bäst av de finländska herrarna och slutade som sjua. Segern gick till Norges Eirik Brandsdal – Teodor Petersen var den enda svensken utöver fem norrmän i final. Du hittar resultaten här.

Johanna Matintalo gav ett starkt formbesked med tanke på OS. Hon tog sig till final och slutade femma. Norges Lotta Udnes Weng var snabbast. Här finns resultat.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46