Markkanen visade vägen med 21 poäng då Chicago tog knapp seger

Lauri Markkanen satte inte in en enda trepoängare – men dunkade tre gånger mot Orlando. Bild: LEHTIKUVA / Getty Images / AFP Jonathan Daniel

Lauri Markkanen var Chicagos bästa poänglockare i segermatchen mot Orlando. Markkanen missade alla trepoängare han försökte sig på – men var effektiv framför korgen.

Lauri Markkanens insats mot Orlando sticker ut ur mängden. Markkanen har gjort sig känd som en stabil trepoängsskytt och nådde 100 trepoängare i NBA i rekordtakt.

Fakta

Resultat

Chicago–Orlando 105–101 (30–27, 23–24, 24–20, 28–30)

Lauri Markkanen: 21 poäng, 8 returer. Spelade 30 minuter.

Men mot Orlando fungerade inte distansskyttet. Markkanen försökte sig på sex trepoängare, men missade samtliga.

Trots det glänste Markkanen och var Chicagos bästa poängplockare med 21 poäng. NBA-nykomlingen tog också åtta returer i matchen, som slutade 105–101 till hemmalaget Chicago.

Segermarginalen kunde ha varit större: Chicago ledde matchen med 18 poäng i den sista perioden och slarvade rejält i slutminuterna.

Chicago fortsätter säsongen med att möta Toronto natten till torsdag.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46