Marilyn Manson ställer in efter olyckan

Marilyn Manson. Arkivbild. Bild: EPA EPA-PHOTO / ALL OVER PRESS / STEVE C.MITCHELL

Den amerikanske rockstjärnan Marilyn Manson ställer in nio kommande spelningar i USA efter sin scenolycka i lördags, skriver Rolling Stone.

Det var under en konsert på Hammerstein Ballroom i New York som ett flera meter högt stycke scendekor i form av två gigantiska pistoler föll över stjärnan. Han blev liggande i flera minuter och bars ut på en bår inför den chockade publiken.

Enligt ett uttalande vårdas han för sina skador på ett sjukhus i New York och ska sedan vila upp sig i sitt hem i Los Angeles. Det är ännu inte känt hur skadad han är.

De inställda spelningarna skulle ha ägt rum 2–14 oktober och är en del av Mansons pågående turné. Den 14 november spelar han på Annexet i Stockholm.

Annons: Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning