Manusläcka: Nästa Bondskurk är ryss

Daniel Craig motståndare i nästa Bondfilm ser ut att vara en ryss. Arkivbild. Bild: TT/AP/Michael Sohn

Bondskurken i den kommande 25:e filmen i 007-serien är en "kall, karismatisk och hämndlysten" ryss, rapporterar The Guardian.

Nyheten baseras på läckta sidor ur filmens manuskript som publicerats på en etablerad James Bond-fansida.

Enligt de läckta manussidorna vill producenterna inte bara att rollfiguren ska vara rysk, helst skådespelaren också. Dessutom verkar det som om att nästa Bondfilm innehåller en kvinnlig huvudkaraktär som också är ryska: en charmig överlevare med stark fysik – och troligtvis dubbelagent enligt The Guardian.

Det är sedan tidigare känt att Daniel Craig återigen spelar James Bond och att Danny Boyle tar över regissörsstolen efter Sam Mendes som regisserade de två senast Bondfilmerna. Manus skrivs av John Hodge och filmen börjar spelas in i december i år. Premiären är planerad till den 25 oktober nästa år.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46