Malvius och Segerstråle gör Cats i Tammerfors

Georg Malvius. Bild: Cata Portin

Andrew Lloyd Webbers musikal Cats sätts upp på Tampereen teatteri nästa höst. För regin står Georg Malvius, som tidigare regisserat både Les Misérables och Sugar i Tammerfors.

Martin Segerstråle (f. 1984) axlar ansvaret som kapellmästare för produktionen. För scenografin står Mikko Saastamoinen, för kostymerna Tuomas Lampinen och koreografin Adrienne Åbjörn.

Cats uruppfördes på New London Theatre våren 1981 och har därefter setts av 80 miljoner teaterbesökare. Musikalen har premiär i Tammerfors den 8 september och ges åtminstone 37 gånger hösten 2017.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning