Mål för Aho i Carolinas sista match för säsongen

Sebastian Aho. Bild: Lehtikuva/AFP/Elsa

Carolinas Sebastian Aho har gjort ett mål mot Philadelphia i NHL-hockeyn. Ahos kvittering till 3–3 i sista perioden förde matchen till förlängning och till straffläggning.

Teuvo Teräväinen noterades för en assist till Ahos powerplaymål.

Carolina vann med 4–3 efter att Brock McGinn lyckades i straffläggningen. Nattens match var Carolinas sista för säsongen – grundserien i NHL har nämligen tagit slut.

Säsongen är över även för bland andra Floridas Aleksander Barkov och Jussi Jokinen samt Colorados Mikko Rantanen.

Florida besegrade Washington med 2–0 medan Colorado förlorade med 2–3 mot St. Louis. Rantanen avslutade sin säsong effektivt med ett mål och en assist.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning