Löfven efter bussolyckan: "Vi finns med de drabbade"

– Man kan se framför sig ungdomar som är på väg mot en spännande resa, att få åka skidor, umgås och ha kul. Och så vänds allt och några inte ens kommer tillbaka, säger Sveriges statsminister Stefan Löfven.Bild: Lehtikuva/Jonathan Nackstrand

Statsminister Stefan Löfven utrycker sin sorg och tackar räddningspersonal och alla andra som visat engagemang efter bussolyckan i Sveg. – I dag är en sorgens dag, säger han.

När statsministern möter pressen på Harpsund vill han tacka alla de som arbetat under dagen för deras insatser.

– Jag vill rikta ett stort tack till räddningspersonal, sjukvårdspersonal och enskilda människor som visat sin delaktighet och erbjudit sitt stöd, säger Stefan Löfven.

– Vi är medmänniskor, vi finns med de drabbade.

Löfven uppger att han under dagen har varit i kontakt med Marks kommunalråd och oppositionsråd för att uttrycka stöd och undersöka om regering och stat kan bidra med något.

TT: Hur reagerade du när du fick höra om olyckan?

– Man kan se framför sig ungdomar som är på väg mot en spännande resa, att få åka skidor, umgås och ha kul. Och så vänds allt och några inte ens kommer tillbaka.

”Sälj din gamla bostad före du köper ny!”

Fastighetsförmedlingen Kotijoukkue är på alla sätt nyare, fräschare och mer dynamiskt men gamla goda råd och sunt förnuft är fortfarande en av grundstenarna i bobytarbranschen. Än gäller den gamla devisen att sälja sin gamla bostad förrän man köper ny. Ingen vill bli i fällan mellan två bostäder. 1.11.2018 - 09.42