Livehandboll: Dicken–Pargas IF

Dicken och Pargas IF möts i handbollsligans match på lördag. Se direktsändningen här klockan 16.15.

Dicken kämpar om andraplatsen i herrligan medan Pargas IF ligger nästsist för tillfället. Då lagen möts i Britas på lördagen är det två lag i form som ställs mot varandra.

PIF tog en överraskande och meriterande bortseger mot HIFK i sin senaste match medan Dicken var ytterst nära att knipa poäng av Cocks. Båda matcherna slutade i uddamålssegrar. PIF tog också en seger i sin föregående match då Hangö IK föll på hemmaplan.

I säsongens första möte mellan Dicken och PIF tog Drumsölaget en klar seger (33–19) i Pargas.

Matchstart klockan 16.15, sändningen kör i gång en kvart tidigare.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning